't Buurhoes

't Buurhoes

Het karakteristieke Buurhoes, in het centrum van Ten Boer is een voormalig lagere school uit 1921. Nadat het jarenlang gedeeltelijk in gebruik is geweest als brandweerkazerne, kreeg het een eind jaren negentig een horeca- en dorpshuisfunctie. In 2007 hield de EGTB hier haar eerste samenkomst en in 2011 is het gebouw door ons aangekocht. Sinds dat moment heet het dan ook ‘Buurhoes Ontmoetingscentrum’. Door de week wordt het gebouw niet alleen gebruikt voor onze eigen gemeente-activiteiten maar ook als algemeen multi-functioneel centrum voor de mensen uit het dorp en de regio. In het Buurhoes worden door de week allerlei activiteiten georganiseerd, zoals vergaderingen, presentaties, muziekverenigingen, verjaardagen en bruiloften.

Wist je dat het Buurhoes Ontmoetingscentrum veelal draait op vrijwilligers die hoofzakelijk uit de EGTB komen? Wij hebben een enthousiast team van meer dan 30 vrijwilligers en 1 vaste kracht.
Benieuwd naar alle mogelijkheden die het Buurhoes biedt? Kijk dan verder op de buurhoes website. Wil je weten hoe je het beste (snelste) bij het Buurhoes kunt komen? Ga dan naar deze pagina